Vergaderen te midden in de bossen?

U bent op zoek naar een ideale plaats voor uw nieuwe locatie voor uw seminarie?seminaire

Vér van de drukte, de stress en het lawaai van de stad, ontvangen wij u in de Beau Séjour voor uw werk afspraak, seminarie of teambuilding , dit in één van de mooiste streken : de Belgische Ardennen.

Het komfort, de kwaliteit van de keuken en de kalme sfeer, alsook de gastvrijheid van de Beau Séjour maken dat ons hotel een ideale plaats is voor het houden van een werk afspraak of een seminarie.

Wij hebben twee zalen ter uwer beschikking : één voor 12 personen en één voor 20 personen.

Voor de studiedag alleen, kunt u over de zaal beschikken en met lunch op de middag en de koffie pauzes, zonder overnachting betaalt u 68,00 € per persoon.

Vanaf 188,75 € per persoon, geniet u van de maaltijden 's middags en 's avonds, op de dag van aankomst, de koffie pauzes en één overnachting met het ontbijt. Wij leveren u ook het audio-visuele basismateriaal.

Deze tarieven zijn van toepassing voor groepen van 6 personen of meer, voor een enkele bezetting per dag tussen dinsdag en donderdag inbegrepen.

Wij kunnen een forfait voorstellen voor uw groep, aangepast aan uw gewoontes en voorkeuren, maar toch met respect voor uw menu keuze, uurregeling en uw budget.

Wenst u meer informatie, telefoneer Bénédicte 084/377 115 of zendt haar een mail .