Algemene voorwaarden

Voorschot : Elke reservatie dient bevestigd te worden met een voorschot dat in mindering wordt gebracht van uw verblijf ter plaatse :

v 30% van het totale verblijf bij minimum 3 nachten

v 50% van het totale verblijf bij minder dan 3 nachten

Het voorschot moet gestort worden binnen de 8 dagen na uw schriftelijke bevestiging van uw verblijf. Dit kan door middel van een overschrijving op bankrekeningnummer ING BE 66 3630 4990 6843, of via het debiteren van uw kredietkaartnummer na schriftelijk akkoord.

Bevestiging en Annulatie van Promoties, Speciale Acties, Seizoensgebonden Acties, Beste Prijs :

 

Voor alle reservaties gemaakt met betaling voor één van onze voorgestelde arrangementen met de formulering "speciale aanbiedingen, promotionele tarieven, Seizoensgebonden Acties, Promoties van Beste Prijs" zal geen wijziging of annulering mogelijk zijn. De betaalde bedragen worden niet onderworpen aan terugbetaling of eventuele omwisseling. Dit wordt aan de Klant reeds meegedeeld in de bijzondere voorwaarden van het tarief tijdens het boekingsproces en dit voor dat de klant overgaat tot de bevestiging en betaling van zijn verblijf.

 

In geval van annulatie van het verblijf, zal de volledige overeengekomen prijs verzilverd worden zonder recht op een terugbetaling of een krediet-of omruiling voor de Klant voor het niet gebruikte gedeelte van zijn verblijf in het hotel. In het geval dat de betaling van de reservatie reeds werd geïnd, zal er geen terugbetaling gedaan worden van deze boeking. Elke wijziging van reservatie kan kosten met zich meebrengen.

 

Annuleringskosten  : Bij elke annulering minder dan 31 dagen voor aankomst, zien wij ons genoodzaakt het bedrag van uw verblijf als dossierskosten aan te rekenen. Bij elke annulering van 31 dagen voor aankomst, wordt het voorschot niet terugbetaald. Het terugbetalen van het voorschot wordt in ieder geval enkel beslist door de directie.

Restaurant : Tijdens het hoogseizoen is een verblijf in kamer en ontbijt uitgesloten (weekend, juli, augustus, oktober, november en feestdagen).

Aankomstuur  : uw reservatie is bevestigd tot 18u. Gelieve ons te willen informeren mocht u later toekomen. Van dinsdag tot zaterdag is het hotel open vanaf 15u00. De kamers worden de dag van uw vertrek vrij gemaakt voor 11u.

Betalingsmodaliteiten : onze facturen zijn contant te betalen. Wij aanvaarden volgende betalingskaarten : VISA, EUROCARD/MASTERCARD en BANCONTACT

Dieren : (huis)dieren zijn niet toegelaten op de kamers